Autorijschool Mario van Soelen uit Tiel

Een voorstelrondje om ons wat beter te leren kennen;

Mario van Soelen, 44  jaar jong en al 25 jaar ervaring als enthousiaste rijschoolondernemer in Tiel en omstreken.

Sandy van Soelen, 43 jaar jong, oud-politievrouw en sinds 15 jaar volledig meewerkend in de rijschool. 

Samen, als echtpaar, runnen we onze rijschool in Tiel. Een bewuste keuze om verder geen personeel aan te nemen omdat ons standpunt is dat zelf als ondernemer zijnde veel meer inzet en energie in je eigen rijonderneming stopt! Wij ZIJN Van Soelen en niet; wij WERKEN bij Van Soelen. Met een eigen rijonderneming ben je dag en nacht bezig om de kwaliteit op niveau te houden. 

Dat werpt ook z'n vruchten af; 75% van onze kandidaten slaagt in 1x! 

De huidige tendens is dat nogal wat rijscholen de rijopleidingen als nevenfunctie bezien; zogenaamde snelle extra bijverdiensten of zij breiden hun rijschool in rap tempo uit met personeel. 

Dat vinden wij een zorgelijke ontwikkeling omdat het kwaliteitsniveau daardoor flink onder druk komt te staan.

Ons beleid is kort maar krachtig; 

Rij-instructie geven doen we op grond van liefde voor het vak, achtergrond en sociale vaardigheden.

Sandy; “Ik heb in het verleden genoeg bij verkeersongevallen gestaan met jonge mensen waarbij ik me afvroeg of wij, als instructeurs zijnde, niet iets konden doen om hen nog beter voor te bereiden op de verkeersjungle waar ze alléén in belanden na het behalen van hun rijbewijs.”

Mario; “Door deze vragen zijn we een opleidingstraject in gegaan waarbij gekeken wordt naar de mens zelf en niet naar een standaard opleiding zoals overal verkrijgbaar is. Ons doel is een stevig, op maat gesneden fundament te realiseren, wat zeker een hulp zal zijn bij de verdere ontwikkeling van het verkeersinzicht na het behalen van het felbegeerde roze pasje! Het slagingspercentage van jouw rijopleiding ligt hoog mits jouw inzet 100% is!!”

Sandy; “Naast de rij-opleidingen begeleiden wij ook mensen met faalangst, rijangst of geven bijles in een bepaald onderdeel. Zo zijn er chauffeurs die al jaren niet meer op de snelweg zijn geweest of bij wie het goed inparkeren een zeldzaamheid is geworden. Hartstikke leuk om ze weer blij en vol zelfvertrouwen weg te zien rijden na een bereikt einddoel!

Daarnaast is onze rijschool altijd in beweging om ook zelf up-to-date bijgeschoold te blijven. We hebben onze faalangst-instructie en daarnaast ook Autisme Spectrum Stoornissen (ADHD-I, AHDH-H, AHDH-C, Asperger, ADD, klassieke autisme enz.) op een gedegen niveau staan. Ook hiervoor bent u bij ons van harte welkom!"

Al met al kan gezegd worden dat “Autorijschool Mario van Soelen” een vertrouwd adres is om je rijbewijs op een doeltreffende manier te halen.

Want jij wilt toch ook in 1x slagen?!

Autorijschool

Mario van Soelen

Jan van Zantenstraat 7

4007 WC te Tiel

 

Tel: 0344 600777

info@mariovansoelen.nl